HBH SÖRHÁZ ÉS ÉTTEREM
Eger történelmi belvárosának szívében!
A Sörház és Étterem
TÖRTÉNETE
A Sörház 1988 áprilisában nyílt, Eger történelmi belvárosában a Dobó téren. Akkoriban saját sörfőző üzeme volt amely ritkaságnak és különlegességnek számított Egerben és környékén. A sört bajor licensz alapján készítették. A 90-es évek vége felé a sörfőzést gazdasági okok miatt beszüntették, és a táborfalvai HBH sörfőzdéből szállították a sört.



Heti Menü
November 27 - December 01.-ig
Kedves Vendégeink!
A menünél történő változtatásnál, cserénél felárat számolunk fel!!!
Menü árak:
A menü – 1950 Ft.
B menü – 2250 Ft.
16 alkalmas bérlet 30.000Ft ( 1 hónap )
Leves: 0.5 liter
Főétel: Zóna adag
Laktóz mentes – tejterméket egyáltalán nem tartalmaz VAGY laktóz mentes tejtermékkel készült
Glutén nélküli ételek – gabonafélét nem tartalmaz VAGY gluténmentes liszttel, keményítővel készül.
FIGYELEM!!! AZ ÉTELEK EGY KONYHÁBAN AZAZ UGYANAZON LÉGTÉRBEN KÉSZŰLNEK EZÉRT A SZÁLLÓ PORT NEM TUDJUK MEGAKADÁLYOZNI!
Köszönjük megértésüket!
Üdvözlettel:
HBH vezetősége
Hétfő
A menü
- Kelkáposzta krémleves grillkolbásszal
- Négysajtos csirkaragu, párolt rizzsel, sült csicsókával
B menü
- Meleg fahéjas almaleves
- Rántott sajt hasábbal, tartárral
Kedd
A menü ( glutén nélkül )
- Gombakrém leves, magvakkal
- Erdélyi rakott savanyúkáposzta
B menü
- Legényfogó leves
- Dubarry sertéskaraj zöldséges rizzsel
Szerda
A menü ( laktóz mentes )
- Toscan paradicsom leves tortellinivel
- Csirkepaprikás káposztás sztrapacska
B menü ( glutén nélkül )
- Tárkonyos csirkeragu leves
- Baconben sült jércemellGrill puliszkával, pirított zöldségekkel
Csütörtök
A menü ( laktóz mentes, glutén nélkül )
- Birsalma krémleves, pirított dióval
- Buffalo csirkeszárny hasábburgonyával
B menü
- Orja leves, csigatésztával, zöldségekkel
- Mézes mustáros jércemell tócsnival
Péntek
A menü
- Zellerkrém leves karamelizált körtével
- Orly tésztában sült hekkfilé burgonya pürével
B menü
- Brokkoli krémleves magvakkal
- Milánói sertésborda
- galuskával

Tomi Séf ajánlata
Tomi Séf, aki tudja és bizonyítja, hogy a friss és hazai alapanyagokból kiváló fogások készülhetnek. A tradíció megőrzése mellett fontos hangsúlyt fektet arra is, hogy mindig valami szezonális fogással is kedveskedjen a Sörházba betérőknek!
