HBH SÖRHÁZ ÉS ÉTTEREM

Eger történelmi belvárosának szívében!

A Sörház és Étterem

TÖRTÉNETE

A Sörház 1988 áprilisában nyílt, Eger történelmi belvárosában a Dobó téren. Akkoriban saját sörfőző üzeme volt amely ritkaságnak és különlegességnek számított Egerben és környékén. A sört bajor licensz alapján készítették. A 90-es évek vége felé a sörfőzést gazdasági okok miatt beszüntették, és a táborfalvai HBH sörfőzdéből szállították a sört. 

2 amígó
HBH felirat

Kedves Vendégeink!

A menünél történő változtatásnál, cserénél felárat számolunk fel!!!


Menü árak:

A menü – 2450 Ft.

B menü – 2800 Ft.

16 alkalmas bérlet 38.000Ft ( 1 hónap )

Leves: 0.5 liter

Főétel: Zóna adag

Laktóz mentes – tejterméket egyáltalán nem tartalmaz VAGY laktóz mentes tejtermékkel készült

Glutén nélküli ételek  –  gabonafélét nem tartalmaz VAGY gluténmentes liszttel, keményítővel készül.

FIGYELEM!!! AZ ÉTELEK  EGY KONYHÁBAN AZAZ UGYANAZON LÉGTÉRBEN KÉSZŰLNEK EZÉRT A SZÁLLÓ PORT NEM TUDJUK MEGAKADÁLYOZNI!

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel:

HBH vezetősége

Heti Menü

 December 01 - 05.-ig

Heti Menü

Hétfő

A menü

  • Zöldségleves sonkás grízgombóccal

  • Roston sült csirkemell parázsburgonyával mangó chutney-val

B menü

  • Gesztenye krémleves, földimogyoróval

  • Kacsa zúzapörkölt galuskával

Kedd

A menü

  • Májgaluska leves

  • Eszterházy jérceragu orsó tésztával ( tejszínes , mustáros, zöldséges ragu )

B menü

  • Tárkonyos szárnyas ragu leves

  • Malac Stroganoff lángossal

Szerda

A menü

  • Karamellás almaleves

  • Jércemell kukorica bundában sütve füstöt burgonya pürével

B menü ( glutén nélkül )

  • Tom Kha (Thai kókosztejes csirke leves)

  • Sarkadi pecsenye rakott burgonyával, parasztkolbásszal

Csütörtök

A menü

  • Tormakrém leves, burgonya gombóccal, szalonnával

  • Csevapcsicsa hasábburgonyával, BBQ szósszal

B menü

  • Marha húsleves csigatésztával, zöldségekkel

  • Harcsapaprikás túrós csuszával

Péntek

A menü
– Csokoládé krémleves török mogyoróval

– Fetasajttal töltött jércemell friss kevert salátával

B menü
– Magyaros zöldborsó leves
– Sertéspaprikás sztrapacskával sztrapacskával

Tomi Séf ajánlata

Tomi Séf, aki tudja és bizonyítja, hogy a friss és hazai alapanyagokból kiváló fogások készülhetnek. A tradíció megőrzése mellett fontos hangsúlyt fektet arra is, hogy mindig valami szezonális fogással is kedveskedjen a Sörházba betérőknek!

_B1Q3142

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.